Latvijas iedzīvotāji prasa neatstāt reģionālos un vietējos ceļus pabērna lomā

12.04.2017.

Divas trešdaļas jeb 67% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka primāri būtu jāuzlabo valsts reģionālās nozīmes autoceļu stāvoklis. Savukārt 59% aptaujāto pauž stingru pārliecību, ka patlaban sliktākajā stāvoklī atrodas un vispirms būtu jāremontē vietējās nozīmes (pašvaldību) autoceļi.

Diemžēl šīs iedzīvotāju vēlmes nesakrīt ar valdības prioritātēm, kas būtiskāko uzmanību pievērš tikai valsts galvenajiem autoceļiem, kuru remontam atšķirībā no vietējiem ceļiem ir iespējams piesaistīt Eiropas Savienības fondu finansējumu.

Lai iepazīstinātu plašsaziņas līdzekļus ar tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra “SKDS” veiktās aptaujas rezultātiem, kā arī sniegtu detalizētas atbildes uz jautājumu, vai valdības priekšlikumi problēmu risināšanai var dot iedzīvotāju pieprasītos rezultātus, biedrība „Latvijas Ceļu būvētājs” otrdien, 18. aprīlī pulksten 12.00 Rīgā, Kalnciemā ielā 67 (uzņēmuma „Roadex” teritorijā) aicina apmeklēt mediju pasākumu.

Pasākumā piedalīsies:

• Arnis Kaktiņš, tirgus un sabiedriskās domas pētījuma centra “SKDS” direktors.
  • Andris Bērziņš, biedrības „Latvijas Ceļu būvētājs” valdes priekšsēdētājs.
  • Jānis Šņepsts, kokapstrādes uzņēmuma „Šņepstu Jaunāres” ražošanas vadītājs no Vārkavas pagasta. Viņš dalīsies skarbajā pieredzē, kā vietējo ceļu kvalitāte ietekmē uzņēmējdarbību reģionos.

Aicinām mediju pārstāvjus apstiprināt dalību, sūtot vēstuli uz e-pasta adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai zvanot pa tālruņa numuru 26903355 līdz 18.aprīļa plkst.9.30. Uz pasākuma norises vietu tiks organizēts arī mediju transports.

Arnis Lapiņš

P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības